Η ομορφιά κρύβεται πίσω από αυτό που αισθάνεσαι, όχι πίσω από αυτό που βλέπεις

Catalogue Raisonné


Βρισκόμαστε στη διαδικασία αρχειοθέτησης του συνολικού έργου του Αλέκου Φασιανού σε έναν ολοκληρωμένο, εικονογραφημένο διαδικτυακό κατάλογο. Στόχος είναι ο κατάλογος, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Museum plus, να παρουσιάσει την καλλιτεχνική παραγωγή του καλλιτέχνη από την δεκαετία του ’60 έως το 2019, συμπεριλαμβανομένων όλων των έργων που δεν είχαν δημοσιευθεί σε προηγούμενους έντυπους τόμους.

Σε περίπτωση που έχετε στην κατοχή σας έργα τέχνης που πιστεύετε ότι πρέπει να συμπεριληφθούν στη βάση δεδομένων του Αλέκου Φασιανού, θα σας παρακαλούσαμε να συμπληρώστε τη διαδικτυακή φόρμα με όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο τέχνης σας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, διαστάσεων και προέλευση.

Στη συνέχεια, θα ελέγξουμε αυτές τις πληροφορίες και μόλις ολοκληρωθεί η έρευνά μας, θα σας ενημερώσουμε εάν τα αρχεία σας θα συμπεριληφθούν στο κατάλογο.

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε μαζί μας

kkostimpa@alekosfassianos.gr

  (ΕΩΣ 2000 ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ)

  Σας ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας!

  Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω αυτής της φόρμας υπόκεινται στη δημοσιευμένη πολιτική απορρήτου που διατίθεται στη διεύθυνση https://www.alekosfassianos.gr/privacy-policy/

  Με την υποβολή της φόρμας, μεταβιβάζεται ανεπιφυλάκτως την κυριότητα της εικόνας και των πνευματικών δικαιωμάτων της, των εγγράφων και όλων ανεξαιρέτως των πληροφοριών που υποβάλλονται στην φόρμα αυτή στο Alekos Fassianos Estate.

  Αναγνωρίζετε ρητά πως αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη δημιουργία και διαμόρφωση του Catalog Raisonné είναι οι διαχειριστές του Alekos Fassianos Estate. Αναγνωρίζεται ότι οι ως άνω διαχειριστές είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απόφαση, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η απόφαση αναφορικά με το εάν θα συμπεριληφθεί ή όχι το έργο που δηλώσατε, απόφαση η οποία θα κριθεί ανάλογα από την αυθεντικότητα του έργου. Επίσης δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει την πολιτική απορρήτου και τους όρους αυτής της φόρμας και ότι οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι αληθείς.

  Θα διαφυλαχτεί ανωνυμία όπου αυτή ζητηθεί.

  Ωράρια Λειτουργίας:
  Δευτέρα & Τρίτη
  Κλειστά
  Τετάρτη και Παρασκευή
  9πμ – 4μμ (τελευταία είσοδος 3:30 μμ)

   Πέμπτη
  9πμ – 6μμ (τελευταία είσοδος 5:30 μμ)

  Σάββατο & Κυριακή
  11πμ – 3μμ (τελευταία είσοδος 2:30 μμ)

  Πληροφορίες