Η ομορφιά κρύβεται πίσω από αυτό που αισθάνεσαι, όχι πίσω από αυτό που βλέπεις

Βιωματικές Ξεναγήσεις με την σύζυγο του καλλιτέχνηΤο Μουσείο Αλέκος Φασιανός πραγματοποιεί μια βιωματική ξενάγηση, με την Μαρίζα Καλογεροπούλου – Φασιανού, σύζυγο του καλλιτέχνη. Στόχος της ξενάγησης είναι να γνωρίσουμε τον Αλέκο Φασιανό μέσα από την πλούσια αφήγηση γεγονότων, αναμνήσεων και προσωπικών ιστοριών. Η Μαρίζα Καλογεροπούλου Φασιανού, μέσα από την προσωπική της εμπειρία από την συνύπαρξη της με το καλλιτέχνη, θα μας αφηγηθεί σκηνές από την ζωή του και θα αναλύσει τις φιλοσοφικές και πνευματικές αρχές που επισφράγισαν το καλλιτεχνικό του γίγνεσθαι και την πολύπλευρη αντίληψη του.

Κατηγορίες εισιτηρίων

  • Γενικό εισιτήριο ξενάγησης : 13€
  • Μειωμένο εισιτήριο ξενάγησης* : 10€ (φοιτητές , νέοι εως 26 ετών, εκπαιδευτικοί, άνω των 65 ετών, πολύτεκνοι, ομάδες επισκεπτών των 20 ατόμων)
  • Εισιτήριο ξενάγησης με ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση* : 3€ Παιδιά έως 18 ετών, Άτομα με αναπηρία και ο συνοδός τους, Άνεργοι με την επίδειξη ενεργής κάρτας ΟΑΕΔ, Φοιτητές της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος, Υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού, Κάτοχοι Κάρτας Ελεύθερης Εισόδου σε Μουσεία, Δημοσιογράφοι, Διπλωματούχοι ξεναγοί, Kάτοχοι Κάρτας ICOMOS

*Παρακαλούμε να έχετε στη διάθεσή σας τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.Ωράρια Λειτουργίας:
Δευτέρα & Τρίτη
Κλειστά
Τετάρτη και Παρασκευή
9πμ – 4μμ (τελευταία είσοδος 3:30 μμ)

 Πέμπτη
9πμ – 6μμ (τελευταία είσοδος 5:30 μμ)

Σάββατο & Κυριακή
11πμ – 3μμ (τελευταία είσοδος 2:30 μμ)

Πληροφορίες